Saturday, December 4, 2010

MULTIFUNCTIONAL HEADWEAR - New Item for Sale!!!

Wahai rakan2Ku yg d'Sayangi sekalian...

hehehe..cam nak bg ucapan plak..
Actually ct nak update Item baru...MULTIFUNCTIONAL HEADWEAR..
sesuai untuk lelaki dan perempuan...x kira tua atau muda tau boley pakai...
bagi yang bertudung pun boley gune utk d'jadikan sbg "inner" tudung...:)

Coming soon ct akan update lg design2 yg lain lebih menarik n cantek2..
Nantikan ya..tunggu..!!!(^_^)

Senang je nak pakai..macam2 cara boley d'gayakan..
simple but nice :)


Yang ni cara2 macam mane nak pakai multifunctional headwear ni...ada pelbagai gaya. mudah kan..x yah pening2..hehe.


taraaa....yg ni ct dah gayakan macam mane nak pakai MULTIFUNCTIONAL HEADWEAR ni..
hehe..ok x? nmpk ade style kan...huhu..tapi kalo u ollzs yg pakai mesti lg nmpk style kan..hehee..




click here untuk tengok demo macam mane nak pakai MULTIFUNCTIONAL HEADWEAR ni..

Product Details

NEW ARRIVAL!! A famous brand of outdoor equipment in China...

* Introduce latest designed multifunctional Headwear~~~
*
Material 100% Polyester Microfiber & jointless material.
* UV Protection.
* Suitable for various types of outdoor sports with many features!!
* Quality Products
* Function: Excellent Sun Heat & Wind Resistant, Breathable, Wicks Moisture, Dries In Minutes, Long Lasting Elasticity & More...
* Suitable for Man & Woman
* Size: 55cm x 25cm

Harga Pasaran: RM30-39

Harga Kami : RM25 with free postage!!!

Sape2 yg berminat boley isi order form k :)

3 comments:

  1. hai...i berminat ngan headband ni..
    bole add ym i nasrunosuke@yahoo.com..nk tau lg details..thanks

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...