Monday, September 22, 2014

Assalamualaikum...


Baru berkesempatan nak upload gambar gubahan hantaran ni.

Terima kasih kepada Cik Zuraini kerana memberi kepercayaan kepada pihak kami Ct-Z Corner 
untuk menyiapkan hantaran ni. Majlis pertunangan Cik Zuraini & pasangan telah pun selamat berjalan dengan lancar. Pihak kami doakan semoga Cik Zuraini & pasangan bahagia hingga ke akhir hayat...amin

Tempahan : Cik Zuraini
Pada : 9 Ogos 2014
Dari : Banting, Selangor


















Anda hanya perlu berikan barang-barang hantaran perkahwinan/pertunangan sahaja...
Yang lain-lain saya akan sediakan..


Tunggu apa lagi...cepat tempah sekarang...!!!
Sementara tarikh masih available untuk bulan November 2014 ke atas...

So apa tunggu lagi...cepat-cepat la book okey!!! :)



Saturday, September 20, 2014

Assalamu'alaikum semua...

Wa'alaikumussalam (jawab sendiri dalam hati)...hihihi

ok. lame giler tak update blog ni.. lame giler tak post produk2 baru kt blog ni..perghh..perghhh...kalau rumah mesti dah bersawang dah dan banyak tikus-tikus dah jd penghuni...hihihihi...

Sebelum up kan post2 yg baru..item atau produk baru, kami nak kemas kini dulu, edit2 blog ni dulu..buat apa yg patut..bg freshhh sikit..hihihi...bg lawo2 dan comey2 gituu...baru la best sikit nak post pape...hhhheeee

tapi.....tapi....ermm....

sebab lame sangat tinggalkan...lupe camne nak meng"Hedit"....huwaaaaaaaa..kene la godek2 balik...gugel gugel..tengok tutorial bagai...banyak sangt berubah dah upenyer..takpela slow2..lame2 ok la...kottt.....! hihihihi

ok la. nak sambung meng"Hedit" balik..

byeeee.......


FIRST ENTRY untuk tahun 2014




Tuesday, July 12, 2011

Headband Flower



HF01


HF02


HF03


HF04


HF05


HF06


HF07

Price : RM15 (include postage)


Interested? Can fill your order here :)

Thursday, June 2, 2011

Door Suspension (Gantungan Pintu) - Angry Bird

hi...
huhh..akhirnya siap gak benda ni. hehe..ct tak tau nak panggil apa benda ni. "Gantungan Pintu" kot..hehe. tapi macam tak sedap je bunyinya..hmm..tak kisah la apa pun kan...

Yang ni untuk gantung kat bilik...

Price : RM14


Kalau kawan2 berminat boleh la order ye..nak design lain pun boleh jgak..nak letak nama ke...

Saturday, May 14, 2011

Angry Bird

hehe...selalu main game ni..haha..
macam budak kecik plak kan...last2 dapat ilham nak wat benda ni...comel kan:D

Hp Strap

Price : RM7

Hp Case
Price : RM10

Price : RM15/set

Powerpuff Girls Blossom

Powerpuff Girls Blossom

tarraaa...huhu...serupa tapi tak sama...heh ape merepek ni!! Lame sangat pikir macam mana nak wat salah satu dari character Powerpuff Girls ni..akhirnye jadi la kan. mata sama, rambut pun sama..


Powerpuff Girls Blossom : RM7

Refrigerator Holder & Tisu Case




Refrigerator holder..Ni order dari makcik kepada BF ct... die suka sangat warna merah, so ct wat la warna merah. kat sini ct tambahkan cikit guna felt bunga+reben supaya nampak lebih menarik gitu...:)


Tisu case ni ct cuba matching kan dengan refrigerator holder kt atas ni. Nampak la satu set. Kalau ada yg berminat boleh la order ye :)

Refrigerator Holder : RM18
Tisu Case : RM16

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...