Monday, September 20, 2010

Bunga Cheenta Lestari

Bunga Cheenta Lestari...haha...dah cam lebih kurang name artis indon je..
kalo berminat ley la order :)

size : 5.5cm x 5.5cm

Price : RM6 each

Order Raihan

Ciap gak akhirnye order dr raihan...
x susah pn nk wat tp tu la raye kan maklum la bz melayan tetamu..hehehe
simple n nice....

Saturday, September 4, 2010

Hai u ollzss!!..meh tgok hasil jemari ct ^_^

Hai u ollzs ^_^...

Sebelum ni "ct-Z Corner" hanya menjual shawl & tudung2.., now "ct-Z Corner" telah mempelbagaikan lagi bisneznye dengan menjual 'handmade'nye sendiri.
100% handmade ok ^_^.
Harap u all akan terus menyokong "ct-Z Corner".
Sekadar berkongsi hasil jemari ini bersama kalian semua...
percubaan pertama yg akhirnya membuahkan hasil utk kepuasan buat diri ini...
yg pertama takkan berakhir, sebaliknya berterusan....
nantikan hasil tangan "ct-Z Corner"...(",)...

*Jika berminat isi oder form ye (^_^)

*Jika ada "Request" berkenaan design ct akan berusaha utk memuaskan hati kalian (^_^)

*Warna pun bole pilih ikut cita rase kawan2 (^_^)



Felt ni bukan utk d'jual tau!!

Yg ni kalo kwn2 nak pilih sendiri warna felt
utk craft yg kwn2 nak tempah boleh la pilih pastu bg "kod felt" kt ct.


code felt


..:: my HaNDMaDe yg cHoMeLL ^_^::..


Bola kcik...

Ni first craft yg ct jhit..chumel x..
Nak sepak bola ni pn ley jgak..hehe
ct sbenarnye x ske pn tgok bola,
tp..slalu temankn syg ct g tgok bola..lyankan je la..huhu
pastu timbul la idea nak wat bola kcik ni, chumel kan..lg chumel kalo ltak kt hp kwn2 ^_^

Price : RM4.00 each



Luvv ...

love olen + ribbon = cute sgt2..hhheee

Size : 4.5cm x 5cm

Price : RM4.00



Smile (^______^)

hehe..yg smile ni nmpk je simple tp "cute"kan~

Size : 4.5cm x 4.5cm

Price : RM4.00 each



hP caSe + hP stRap kepunyaan CT ^_^

Yg ni utk model htc magic.. size:11.5cmx5.7cmx1.5cm
Yg ni sample je...kalo kawan2 nak ley la order kt ct, pastu bg saiz hp.
Bole gak kalo nak design n warne len..
ct akan penuhi permintaan kalian ok!!~

*harga tak tentu ikut pd design~

kalo cmni Price : RM6.00(hp case) + RM4.00(hp strap) = RM9


cth yg dah siap d'guna

hehe..cntek kan... ^_^



Alphabet n Mini Cooper

haha...chute kan kete mini ni, susah tau nak wat..
tapi ni la hasilnye...

size : 6.5cm x 2.5cm

Price : RM6.00



Heart

yg ni bentuk hati..
cantekk sebb love die timbul n warne merah.
lambang hati kan selaloo warne merah^_^

size : 5cm x 4cm

Price : RM4.00



Hello Kitty Love


Ni request dr kwn ct nak bg "GF" die, gf die suke sgt dgn h.kitty ^_^


Yg ni design terbaru ct..cutekn sebb de kitty kcik tu...hhheee

*kt belah blakang luv ct wat kosong je, tpi kalo kwn2 nak ltak name pn bole..tpi caj akan d'kenakan kalo nak ltak nama..

size : 6cm x 5.5cm

Price : RM7.00



Hello Kitty

haha..kepale die je de, mane ntah hilang badan die...:D
tp chomel sjibik cam jual kt kt kedai kan...
next time ct wat plak kepala & badan die skali ye ^_^

Price : RM8.00



Tapak tangan baby..

Yg ni request dr ayu, kate nk bg adk sedara die kot...
ke kt "tooottt" die xtau la kan??..hhheee

Simple je cute besar tapak tgan baby...

size : 8cm x 7cm

Price : RM5.00



Craft yg dah siap packing utk customer

Yg ni cth mane2 craft n request customer yg dah siap d'packing.
Harap u olls berpuas hati dgn hasil kerjatangan ct..

d'ct-Z Corner kami akan sentiasa menjaga kualiti dan
memberikn yg terbaik utk customer2 kami ^_^


tQ ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...