Tuesday, July 12, 2011

Headband Flower



HF01


HF02


HF03


HF04


HF05


HF06


HF07

Price : RM15 (include postage)


Interested? Can fill your order here :)

Thursday, June 2, 2011

Door Suspension (Gantungan Pintu) - Angry Bird

hi...
huhh..akhirnya siap gak benda ni. hehe..ct tak tau nak panggil apa benda ni. "Gantungan Pintu" kot..hehe. tapi macam tak sedap je bunyinya..hmm..tak kisah la apa pun kan...

Yang ni untuk gantung kat bilik...

Price : RM14


Kalau kawan2 berminat boleh la order ye..nak design lain pun boleh jgak..nak letak nama ke...

Saturday, May 14, 2011

Angry Bird

hehe...selalu main game ni..haha..
macam budak kecik plak kan...last2 dapat ilham nak wat benda ni...comel kan:D

Hp Strap

Price : RM7

Hp Case
Price : RM10

Price : RM15/set

Powerpuff Girls Blossom

Powerpuff Girls Blossom

tarraaa...huhu...serupa tapi tak sama...heh ape merepek ni!! Lame sangat pikir macam mana nak wat salah satu dari character Powerpuff Girls ni..akhirnye jadi la kan. mata sama, rambut pun sama..


Powerpuff Girls Blossom : RM7

Refrigerator Holder & Tisu Case




Refrigerator holder..Ni order dari makcik kepada BF ct... die suka sangat warna merah, so ct wat la warna merah. kat sini ct tambahkan cikit guna felt bunga+reben supaya nampak lebih menarik gitu...:)


Tisu case ni ct cuba matching kan dengan refrigerator holder kt atas ni. Nampak la satu set. Kalau ada yg berminat boleh la order ye :)

Refrigerator Holder : RM18
Tisu Case : RM16

iPhone Case

Nyet...Nyet...haha..comel la nyet ni :D

huhu..ct x brape ingt order dr sape ni..


DOMO versi purple..hehe..


hello kitty case dan hp strap..order dr classmate ct nak bg kt Kakak kesayangan die sempena ulang tahun ke......? hehee..ct pn x tau ke berapa..die sangat teruja bila dapat hadiah ni..comel sangat katenye..:)


iPhone Case : RM10

iPhone Case & hp Strap : RM15(set)

Hp Strap Dooodolls

Dooodolls ni actually dah lame ciap..tapi ct tak sempt nak publish kt sini...yang ni order dari housemate ct. beriye-iye die suruh ct wat..pakse ct siapkn sampai tak tido malam..kejam btol kawan ct tu kan..hahaha..jgn marah ye cik Asfz. gurau2 manje je..hukhuk:p


Warna boleh pilih ikut suke nak warna ape ye.
Ape lagi cepat2 la order, tempahan di buka sekarang!!


Dah lame tak update blog!

Huhu..dah lame rasenye blog ni sunyi sepi kan kan. tetiba plak ptang ni terpanggil nak update blog ni, cian die kan :p...sejak 2 menjak ni bz bebenor la sgt konon sampai x sempat nk type ape pn..haha..but now i free sgt2 sampai xtau nak watpe dah ni.. (hmm..nak keje?? tgok la cmne nnt..huhu)..cuti sem dah start sampai bln 9 plak tu, lame woooo...so ape lg operasi akan bermula x lame lg.hehehe... jari jemari ni dah rindu sgt nak menjahit ken felt yg cumel2..idea dlm kpale ni dah belambak2 tkumpul dr awl thn hr tu..tggl nak mulekan je...hehehe...

*Pada sesiapa nak order boleh la order ye. Isi order form kt sini. Boleh bg design sendiri or pilih design2 yg sedia ade...ct akan cube perbanyakkan design lpas ni...:D



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...