Monday, September 22, 2014

Assalamualaikum...


Baru berkesempatan nak upload gambar gubahan hantaran ni.

Terima kasih kepada Cik Zuraini kerana memberi kepercayaan kepada pihak kami Ct-Z Corner 
untuk menyiapkan hantaran ni. Majlis pertunangan Cik Zuraini & pasangan telah pun selamat berjalan dengan lancar. Pihak kami doakan semoga Cik Zuraini & pasangan bahagia hingga ke akhir hayat...amin

Tempahan : Cik Zuraini
Pada : 9 Ogos 2014
Dari : Banting, Selangor


















Anda hanya perlu berikan barang-barang hantaran perkahwinan/pertunangan sahaja...
Yang lain-lain saya akan sediakan..


Tunggu apa lagi...cepat tempah sekarang...!!!
Sementara tarikh masih available untuk bulan November 2014 ke atas...

So apa tunggu lagi...cepat-cepat la book okey!!! :)



Saturday, September 20, 2014

Assalamu'alaikum semua...

Wa'alaikumussalam (jawab sendiri dalam hati)...hihihi

ok. lame giler tak update blog ni.. lame giler tak post produk2 baru kt blog ni..perghh..perghhh...kalau rumah mesti dah bersawang dah dan banyak tikus-tikus dah jd penghuni...hihihihi...

Sebelum up kan post2 yg baru..item atau produk baru, kami nak kemas kini dulu, edit2 blog ni dulu..buat apa yg patut..bg freshhh sikit..hihihi...bg lawo2 dan comey2 gituu...baru la best sikit nak post pape...hhhheeee

tapi.....tapi....ermm....

sebab lame sangat tinggalkan...lupe camne nak meng"Hedit"....huwaaaaaaaa..kene la godek2 balik...gugel gugel..tengok tutorial bagai...banyak sangt berubah dah upenyer..takpela slow2..lame2 ok la...kottt.....! hihihihi

ok la. nak sambung meng"Hedit" balik..

byeeee.......


FIRST ENTRY untuk tahun 2014




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...